dom na podkarpaciu

klient:WNĘTRZE PRYWATNE

data:17 Styczeń, 2017

Salon z holem, kuchnią i jadalnią tworzą otwartą przestrzeń. Ściana telewizyjna wymagała zmniejszenia, na korzyść holu, który stał się integralną częścią salonu. Powiększono również wejście do kuchni, usunięto nadproże, uzyskując jednolitą płaszczyznę sufitu podwieszanego.

otwarta KUCHNIA
meble kuchenne wykonane z forniru modyfikowanego w kolorze dębu bielonego, zabezpieczonego lakierem z filtrem uv, nie powodującego zażółcenia drewna pod wpływem promieni słonecznych. . Blat z konglomeratu Samsung.
wiatrołap
w wiatrołapie zastosowano okładzinę z kamienia naturalnego firmy gockowiak, taką jak w salonie.
łazienka
kolorystyka pomieszczenia współgra z całością domu. dębowy bielony fornir, zastosowano również w meblach łazienkowych.