DOM W RZESZOWIE

klient:wnętrza prywatne

data:16 Styczeń, 2017

Dom o nietypowym rozkładzie pomieszczeń - w centralnej części usytuowana jest łazienka tworząc kubik, który trzeba ominąć, aby dostać się do kuchni. Ta ilość ścian została obłożona okładziną, a w centralnej części powstała zabudowa RTV. W aranżowanej przestrzeni należało powiększyć wejście na klatkę schodową - dodało to oddechu, rozjaśniło mały hall, eksponując schody.

strefa wypoczynkowa
mimo niewielkich rozmiarów salonu, zaprojektowano niski, szeroki narożnik. jego bryła ma układ płaski, dzięki czemu nie zabiera przestrzeni wertykalnej, nie daje poczucia przytłoczenia.
ścianka telewizyjna
zabudowa wykonana z lakierowanej płyty mdf.
KLATKA SCHODOWA
lekkie, drewniane schody ze szklaną balustradą, która nie zabiera przestrzeni w wąskiej klatce schodowej.
ŁAZIENKA
płytki SHABBY CHIC firmy tubądzin. Ceramika marki koło.