mieszkanie z tarasem

klient:WNĘTRZE PRYWATNE

data:16 styczeń, 2017

Projekt przebudowy mieszkania przy ulicy św. Rocha w Rzeszowie. Zabieg przeniesienia otworu drzwiowego na inną ścianę, wizualnie i fizycznie powiększył istniejącą przestrzeń. Dodatkowo zastosowanie w okładzinach ścian i meblach elementów szklanych oraz luster spotęgowało efekt. Multiplikacja we wnętrzu wyrównała proporcje między dwukrotnie większym od powierzchni mieszkania tarasem.

 

 

aneks kuchenny
meble wykonane z czarnej płyty mdf lakierowanej na wysoki połysk, na ścianie lustro z wklejonym napisem.
miejsce do pracy
usunięcie drzwi na widocznej ścianie, umożliwiło zaprojektowanie przestronnego biurka dla dwóch osób.
SYPIALNIA
maksymalnie wykorzystanie miejsce na składowanie ubrań i dokumentów.
oświetlenie
nad łóżkiem podręczny panel oświetleniowy firmy ''spotline''.